Éjszakai specialitás

Night Diver (éjszakai búvár specialista) búvártanfolyam

A tanfolyam felépítése:

Az elméleti oktatás során beszélni fogunk az éjszakai merülések tervezéséről, szervezési eljárásairól, technikáiról. Megtanuljuk milyen problémák merülhetnek fel és hogyan kezeljük azokat. Szó lesz a lebegőképesség szabályozásának, a navigációnak és a kapcsolattartásnak fontosságáról, eljárásairól. Nem hagyjuk ki a sorból a búvárlámpa használatát sem, valamint érdekességeket fogunk megtudni az éjszakai élővilágról.
három nyíltvizi merülés során pedig gyakorolni is fogjuk a fentieket. Tájékozódunk a víz alatt, megfigyeljük az éjszakai élővilágot sőt, még a lámpánkat is kikapcsoljuk egy rövid időre. Teljesen új megvilágításban látod majd a dolgokat. 😉 

Biztosan imádni fogod! El sem hiszed majd, hogy ugyanazon a helyen merülünk, amit nappal már láttál. Csak mi, a hold és a csillagok. Ja! És a halak! Hát nem romantikus? Vagy inkább egy kis adrenalin löketre vágysz? Azt is megkaphatod az éjszakai merüléseken. Gondolj bele!
Nem tudod mi vár rád a búvárlámpád fénykörén kívül. Húúúúú! Ez ám a próbatétel! Vagy kaland, vagy mulatság. Te döntöd el. A lényeg, hogy oktatói irányítás alatt szerezhetsz tapasztalatokat, gyakorlatot, hogy biztonságosan vehess részt az éjszakai merüléseken.

Előfeltételek:

Rendelkezned kell PADI Open Water Diver vagy Junior Open Water Diver minősítéssel és el kell érned a 12 éves életkort.
A teljes tanfolyam ára: 20 000,- Forint
valamint regisztrációs díj (nemzetközi kártyadíj) 65,- EURO
Az ár tartalmazza az elméleti és gyakorlati képzést, búvárfelszerelést. Nem tartalmazza a merülések díját.