Mély specialitás

Deep Diver (mélységi búvár) búvártanfolyam

Tanfolyam felépítése:

Az elméleti oktatás során megtanuljuk, hogyan kell megtervezned a mély merüléseket. Megnézzük milyen problémák merülhetnek fel és hogy milyen techinkákat kell alkalmaznod a megoldásukhoz.
Áttekintjük a dekompressziós táblázatokat a biztonsági és vészhelyzeti megállókat. Lesz szó a speciális felszerelésekről és a merülés utáni repülés szabályairól. Ezután a négy gyakorlati merülésen megfigyeljük majd milyen hatással van a mélység és a nyomás a tárgyak színére és méretére. Szimulálunk egy vészhelyzeti megállót és lélegezni fogunk biztonsági levegőforrásból.

A Deep Diver tanfolyam elvégzése megtanít azokra az ismeretekre, amelyek ahhoz szükségesek, hogy biztonságosan tudj megtervezni és végrehajtani 18m és 40m közötti mélységtartományba irányuló merüléseket. Igen, jól látod! Lehetőséget kínál arra, hogy elérd a kedvtelési búvárok maximális mélységhatárát, a 40 métert!
És hogy miért is mennél oda? Például mert számos tengeri élőlény, köztük látványos nagy halak, csak ilyen mélységben kutathatók fel. Sok igen érdekes hajóroncs feltárásához is hozzásegíthet.

Ellenőrzött, biztonságos környezetben szerezhetsz tapasztalatokat és láthatsz olyan dolgokat a mélyben, amiről mások csak álmodnak.

Előfeltételek:

Rendelkezned kell PADI Advanced Open Water Diver minősítéssel és el kell érned a 15 éves életkort.
A teljes tanfolyam ára: 20 000,- Forint
valamint regisztrációs díj (nemzetközi kártyadíj) 65,- EURO
Az ár tartalmazza az elméleti és gyakorlati képzést, az uszodai belépőket, búvárfelszerelést. Nem tartalmazza külföldi merülések díját.