Merülésvezető (Divemaster)

Divemaster (Merülésvezető) tanfolyam

Hivatásos szintre szeretnél lépni? Te is a PADI oktatási rendszer tagjaként szeretnél tevékenykedni?
Tedd meg hivatásos búvárkarriered első lépését és légy PADI Divemaster.
Ez a tanfolyam teljesen más jellegű, mint amivel az eddigi tanulmányaid során találkoztál. Itt az oktatód már nem a tanárod, sokkal inkább a mentorod, aki személyes példájával mutat neked utat.

Itt is lesz elméleti és gyakorlati oktatás, amit elsajátíthatsz tökéletesen, de az, hogy valóban igazi Merülésvezető leszel az rajtad múlik. A személyiségeden, a hozzáállásodon, a kreativitásodon az empátiádon és még sorolhatnám…

A tanfolyam alatt közvetlenül egy PADI Instructor mellett dolgozva bővítheted tudásodat és finomíthatod készségeidet, miközben hivatásos búvárrá válsz. Megtanulhatod hogyan szervezz búvártúrákat, hogyan felügyeld a merüléseket, hogyan segítsd a búvártársaidat képzésük folyamán. 
Ezen kívül elsajátítod a merültetés és az oktatás során felmerülő problémák felismerését, megelőzését, illetve megoldását. A tanfolyam felkészít különböző búvártevékenységek esetén gyakorlott, kevésbé önálló, esetleg nem elég magabiztos búvárok felügyeletére. A képzés során számos elméleti, uszodai és nyíltvízi foglalkozáson veszel részt, amelyek alkalmával tudásod hivatásos szintre emelkedik.

A tanfolyam felépítése:

Tantermi és önálló tanulási foglalkozásokon búvár vezetési ismereteket tanulsz. Készségfejlesztő és erőnléti gyakorlatokat végzel védett és nyílt vízben. Szervező- és problémamegoldó készségeid próbájaként tanítási gyakorlatokat végzel. Gyakornokoskodsz valamint oktatási gyakorlatokon veszel részt.

A tanfolyam elvégzése mennyi időt vesz igénybe?

Ez tőled is függ! Mennyire vagy szorgalmas, mennyi időd van… Általánosságban azt mondhatom, hogy 1-6 hónap.

PADI Divemaster minősítés feljogosít:

A képzés sikeres elvégzésével azon szerencsések közé tartozhatsz, akiknek hobbija egyben a munkája! Ennek elvégzése után vállalhatsz munkát a világ bármely pontján oktatási rendszeredhez tartozó búvár bázisokon és iskolákban. Itthon, egzotikus üdülőhelyeken, vagy búvárhajók fedélzetén segítheted az oktatókat a búvárhallgatókkal való foglalkozásban. 
Taníthatsz és minősíthetsz szabadtüdős búvárokat, minősített búvároknak vezethetsz búvártúrát, Scuba Review és Discover Local Diving élményprogramot. Az Emergency First Response Instructor tanfolyam sikeres elvégzése után Elsősegélynyújtó tanfolyamot tarthatsz.

Előfeltételek:

Rendelkezned kell PADI Rescue Diver (Mentőbúvár) minősítéssel vagy más képzési szervezet által kiadott minősítő bizonyítvánnyal. Orvos által aláírt Egészségügyi Nyilatkozattal és minimum 20 naplózott merüléssel.
Alsó korhatár: 18 év

A teljes tanfolyam ára: 120 000,- Ft

A tanfolyam ára tartalmazza:
– elméleti foglalkozásokat (kb. 5 alkalom)
– jegyzetet
– elméleti vizsgák díját
A tanfolyam ára nem tartalmazza:
– felszerelésbérlés
– uszodai foglalkozások belépő díjai (kb. 5 alkalom)
– palack töltés
– gyakorlati (uszodai) vizsga díj: 20,- EURO
– nemzetközi kártya díj (éves tagdíj – PADI aktuális árazás szerint)