Navigáció specialitás

Underwater Navigator (vízalatti navigáció) specialitás tanfolyam

A tanfolyam felépítése:

Ahogy azt már megszokhattad, először elméletben, azaz szárazon bővítjük ismereteidet, ezúttal a navigációról. Megnézzük, milyen módszerekkel tudjuk megbecsülni a víz alatt a távolságokat, miként tudjuk felhasználni a természeti képződményeket tájékozódási pontokként és azt, hogyan tudod a tájolóval navigálást minél hatékonyabban alkalmazni.
Ezután három nyíltízi merülésen gyakorolhatod az elméletben elsajátítottakat. Például a távolságbecslést, a sémák szinti tájolást, valamint rögzíteni fogunk egy helyszínt a víz alatt azért, hogy egy későbbi merülés során megtaláljuk.
A cél, hogy biztonságosan, felügyelet mellett kapj betekintést a víz alatti navigáció eljárásairól, technikáiról, készségeiről.

És miért is jó ez neked? Mert fejlődik a tudásod. Gondolj bele! Képes leszel megtervezni, megszervezni és kivitelezni a merüléseidet a víz alatti navigációs technikák alkalmazásával. Nincs több szorongás amiatt, hogy fogalmad sincs hol vagy. Különösen jól jön ez ha korlátozott látási viszonyok között merülsz. 😀 
Búcsút mondhatsz a hosszú felszíni úszásoknak is a merülések végén, hiszen mindig a megfelelő helyen fogsz a felszínre emelkedni. Kevesebb energia, maximális élvezet! 😉

Előfeltételek:

Rendelkezned kell PADI Open Water Diver vagy Junior Open Water Diver minősítéssel és el kell érned a 10 éves életkort.
A teljes tanfolyam ára: 20 000,- Forint
valamint regisztrációs díj (nemzetközi kártyadíj) 65,- EURO
Az ár tartalmazza az elméleti és gyakorlati képzést, búvárfelszerelést. Nem tartalmazza a külföldi merülések díját.