PPB specialitás

Peak Performance Buoyancy (tökéletes lebegőképesség) specialitás tanfolyam

A tanfolyam felépítése:

Az elméleti oktatás során átismételjük, illetve megtanuljuk, hogy hogyan tudod a lebegőképességedet szabályozni, a szükséges súlyok mennyiségét megbecsülni. Szót ejtünk arról is,miként kell majd elosztani és elhelyezni azokat, hogy egyensúlyban legyél, valamint foglalkozunk azzal, hogyan tudjuk a lebegőképességünket finoman szabályozni a víz alatt.
A tanfolyam további két gyakorló merülésből áll, melyek során foglalkozunk a súlyrendszer összeállításával és a szükséges súlyok mennyiségének becslésével. Megtanulod ellenőrizni a lebegőképességedet, valamint beállítani azt, még az aljzat elérése előtt. Nagy hangsúlyt helyezünk arra is, miként tudod aleginkább áramvonalassá tenni magad.

A búvártanfolyam elvégzése után sokkal nagyobb élvezetet fog nyújtani a víz alatt töltött idő. Magabiztosabb leszel, javulni fog a fogyasztásod, hosszabb időt tudsz lent tölteni a víz alatt, kevésbé terheled magad. Mindezt annak köszönheted, hogy áramvonalas leszel, nem lesz rajtad jöbb súly a kelleténél és tudni fogod, hogyan bánj a felszereléseddel a hatékony lebegőképesség eléréséhez. Hát nem szuper?

Előfeltételek:

Rendelkezned kell PADI Open Water Diver vagy Junior Open Water Diver minősítéssel és el kell érned a 10 éves életkort.
A teljes tanfolyam ára: 25 000,- Forint 
valamint regisztrációs díj (nemzetközi kártyadíj) 65,- EURO
Az ár tartalmazza az elméleti és gyakorlati képzést, az uszodai belépőket, búvárfelszerelést. Nem tartalmazza igény esetén külföldi merülések díját.