Kedves leendő, vagy jelenlegi búvártárs!

Megjegyzés: a képeket itt majd lecserélem a tiétekre, ha küldetek.

Markovich Péter

Markovich Péter vagyok, azonban sokan MPet-ként ismernek. PADI Instructor, villamos mérnök és közgazdász végzettségekkel rendelkezem. Búvárkodással Egyiptomban ismerkedtem meg egy barátom (köszönet Szabó Tamásnak) spontán merülési ötletének köszönhetően. Magyarországra hazatérve rögtön elvégeztem életem első tanfolyamát, ekkor 2003-at írtak.
Ezt követően lépésről lépésre haladva a kedvtelésből hobbivá alakulva lépkedtem a búvár végzettségi szamárlétrán. 
2008-ban szereztem meg PADI Instructor (búvároktató, kártyaszámom: 649184) végzettségemet.
Nevemhez fűződik Egyiptomban, Marsa Alamban egy búvárbázis nyitása, amelyet a gazdasági válság és az arab tavasz maga alá temetett.
2010 márciusától Magyarországon oktatok Budapesten a XI. kerületben, kezdőtől egészen merülésvezetői szintig. (Természetesen lehetőség van Horvátországban, Egyiptomban, vagy egyéb számunkra kedves tengerben, óceánban, tóban nyíltvízi vizsga letételére. Lásd: Túrák, vizsgák).

Szeretném bemutatni Nektek oktatótársamat, Kutyik Katinkát, akivel együtt tevékenykedünk.

Kutyik Katinka vagyok. A búvárkodással elsőként egy egyiptomi nyaralás alkalmával találkoztam, ekkor fedeztem fel a vízi élővilág csodáit és kipróbáltam a lebegés semmivel össze nem hasonítható élményét. 2008. januárjában iratkoztam be kezdő búvár tanfolyamra a Búvártanodába (innen az ismeretség ;-)), majd a nyíltvízi vizsgám után rohamléptekkel haladtam tovább a ranglétrán.

Merültem, amikor csak tudtam a Vörös tengerben, az Adrián és a hazai vizekben. 2009. júniusában lettem PADI Instructor. 2010 májusában pedig megszereztem az MSDT minősítésemet. Azt hiszem minden túlzás nélkül állíthatom, hogy mára a búvároktatás lett az életem. Fantasztikus érzés, hogy továbbadhatom a tudást, amely másoknak is segít megtalálni a merülés szépségeit, örömeit.