Roncs specialitás

Wreck Diver (roncsmerülő búvár) búvártanfolyam

A búvártevékenységek közül kétség kívül a roncsmerülés az egyik legnagyobb élményt nyújtó kaland. Képzeld el, hogy süllyedsz lefelé. Aztán előtűnik egy homályos tárgy. Aztán pislogsz még néhányat, erőlteted a szemed, hogy megpróbáld azonosítani. Amit látsz, minden képzeletet felülmúl. 
A tenger a történelem emlékeinek egyik legnagyobb tárháza, kezdve az ókori hajóktól egészen a II. világháború és a modern kereskedelmi hajózás emlékeiig. Ráadásul a víz alatti világ ezeket az emberi alkotásokat élettel teli zátonnyá varázsolja. Ebbe a természetes múzeumba válthatsz belépőjegyet a roncsmerülő búvár tanfolyam elvégzésével.
A tanfolyam elméleti képzésből áll, amely alkalmával megismered és képes leszel alkalmazni a roncsokon történő merülés tervezésével, technikájával és a különleges eljárásokkal kapcsolatos szabályokat. Megtanulod felismerni és elkerülni a roncsmerülésből adódó potenciális veszélyeket. Tisztában leszel a roncsokra vonatkozó alapvető nemzetközi jogi szabályokkal, valamint a roncsok történelmi értékeivel, illetve az értékelés szempontjaival.

Előfeltételek:

Rendelkezned kell PADI Advanced Open Water Diver minősítéssel és be kell töltened a 15 éves életkort.
A teljes tanfolyam ára: 20 000,- Forint
valamint regisztrációs díj (nemzetközi kártyadíj) 65,- EURO
Az ár tartalmazza az elméleti és gyakorlati képzést, az uszodai belépőket, búvárfelszerelést. Nem tartalmazza külföldi merülések díját.