Szárazruha specialitás

Dry Suit Diver (szárazruhás búvár) búvártanfolyam

A tanfolyam felépítése:

Az elméleti oktatás során megtanuljuk a száraz ruhák szerkezeti felépítését, a száraz és nedves ruhák közötti különbségeket, az aláöltöző ruhák típusait és gyarapítjuk ismereteinket a ruha ápolásáról, karbantartásáról javításáról. Átbeszéljük a száraz ruhás merülések irányelveit, a súlyrendszerek és a BCD használatát az ilyen típusú merüléseknél. Alaposan tanulmányozzuk a biztonsági kérdéseket és a vészhelyzet során követendő irányelveket, technikákat.
A tanfolyam további két gyakorló merülésből áll, amelyek során foglalkozunk a száraz ruha helyes fel- és levételével, a lebegőképesség ellenőrzésével, semleges lebegőképesség beállításával, szabályozásának megfelelő technikáival. Megtanulod az emelkedés és süllyedés biztonságos eljárásait.

És most nézzük, miért is jó neked, ha részt veszel ezen a tanfolyamon.

A legfontosabb, hogy elsajátítod a biztonságos merülés technikáit. A ruha ugyanis külön emelőtérfogatként viselkedik a víz alatt, hisz egy inflátor tömlő segítségével levegőt lehet bele juttatni. Ha nem tudod a száraz ruhát megfelelően kezelni, akkor nem tudsz kontrolláltan lebegni sem, túl gyorsan emelkedhetsz vagy süllyedhetsz vele.
A vacogásnak vége! Hiszen nem megy bele a víz, így merülés után csak leveszed és már indulhatsz is ebédelni, merülési naplót tölteni, élményeket megosztani. Az év bármelyik szakában merülhetsz itthon, az Adrián, nem kell többé a trópusokról ábrándozni a hidegben. 
Ha a technikai búvárkodás felé kacsingatsz, szintén itt a helyed, hiszen a száraz ruhában merülés alaptudás ezen a területen.
A búvártanfolyam elvégzése után birtokában leszel mindazon készségeknek, kifejleszted azokat a technikákat, amelyek szükségesek az élvezetes és biztonságos száraz ruhás merülés végrehajtásához. 

Előfeltételek:

Rendelkezned kell PADI Open Water Diver vagy Junior Open Water Diver minősítéssel és el kell érned a 10 éves életkort.

A teljes tanfolyam ára: 30 000,- Forint,

valamint regisztrációs díj (nemzetközi kártyadíj): 65,- EURO 

A tanfolyam ára tartalmazza:
– elméleti és gyakorlati képzést
– búvárfelszerelés bérlést (kivétel szárazruha)
– az uszodai belépőket + palacktöltést (2 alkalom)
A tanfolyam ára nem tartalmazza:
– szárazruha bérlési díj (5 000,- Forint / alkalom)
– külföldi merülések díját